Jeg er nok en av de få her som liker å lese fagbøker, og en del av bokhyllene mine er blanding av romaner og fagbøker, særlig de om overnaturlige emner som 'Witchcraft', 'Overnaturlig' og 'Vampires', men også 'Dyr' og så har vi jo 'True Crime', 'Biografi', 'Historie'. Alt i alt elsker jeg fagbøker og sakprosa, har nettopp lånt meg en bok om Barne-TV og skal snart komme i gang med å lese John-Henri Holmberg's bok Inre landskap och yttre rymd, del 1 science fictions historie (på svensk og desverre ikke tilgjengelig på søk her).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Opptatt av den metafysiske faglitteraturen (som vi forsøksvis kan kalle den) har jeg også allid vært. Svært motstrøms mao. Jeg har også problemer med å få registrert mange bøker. Som deg har jeg alltid blandet lesningen (og er en brukandes quiz deltaker), og har mange treff på historie, biografier og reiseskildringer. Et gjentagende problem er at hvis jeg starter en tråd på bøker her som svært få har lest, garanterer ikke systemet i bokelskere at det jeg skriver blir lest. Tråden dør ut så alt for fort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, der er veldig synd at gode bøker med få lesere med kommentar/anmeldelse ikke klarer seg lenge uten å havne langt bak, de blir umulig å finne etterhvert. Jeg har skrevet noen men vet ikke om de er blitt "snappet" opp.

Skjønnlitteratur er kanskje enklere å diskutere enn sakprosa, men kjempe hvis en kunne få til noe her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser også en del sakprosa/fag, men har vel heller ikke funnet dette forumet som "stedet" for det. Men kanskje tar jeg feil, - kanskje skal vi starte noen tråder om dette emnet. Vi har jo hatt noen; URO f eks må vel sies å være en fagbok, - jeg har vel også lagt inn tråd ang Ingvard Wilhelmsen (som noen kanskje forstår er jeg interessert i psykologi og "mellommenneskelige" forhold). Bibelen har jeg også vært innom, - men da ikke sånn: "dette er den beste boken jeg har lest", - o.l.

Så kom igjen; jeg tar gjerne en diskusjon om både det ene og det andre jeg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane