Det er mai, det stunder mot sommerferie, og Peer Gynt er et langt og mangfoldig stykke, som ventelig bør deles opp i passende biter. Jeg ser for meg at vi kan komme til å bruke det meste av sommeren på dette (leseperiodene har jo hittil vært svært så romslige for å forhindre at folk faller av lasset undervegs). Jeg er dessuten laga slik at jeg ikke trives med å lese "stykkevis og delt" eller å ha flere bøker på gang samtidig, så jeg ser helst at vi lar Peer vente til over sommeren.

PS: Jeg regner med at det skal stemmes på samme måte som sist - og dersom Ibsen går av med seieren, blir jeg selvfølgelig med. Lydig som jeg er.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er mulig eg er i overkant naiv og uvitande, men min utgåve av Peer Gynt er på 169 sider inkludert etterord og notar, sjølve stykket er ferdig på side 144. Med mindre ein går inn for å analysere kvar setning i boka så bør det jo gå an å lese igjennom dette på eit beskjedent antal veker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Lang" var kanskje ikke rette ordet. Langsom, kanskje? (Jeg har det slik med rim at jeg må lese "høyt" for å få med meg rytmen i tillegg til innholdet). Men "eit beskjedent antal veker" er jeg absolutt med på!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Harald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30