Ja veldig synd. Som jeg skrev i det første innlegget mitt, glimter hun til med strålende karakteristikker og virkelige gullkorn her og der. Jeg synes det er mange gode anslag i denne romanen, men så blir det liksom med det …

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Vi diskuterte boka i bok&vin-gruppa mi denne uken. Alle de andre i gruppa likte boka veldig godt. Hadde en flott diskusjon med spennende analyser, og boka hevet seg flere hakk i løpet av kvelden, også for min del.

I boka stiller Harry ut kunsten sin under navnet til tre ulike mannlige kunstnere. Spesielt interessant var diskusjonen rundt hva dette gjør med Harry - og de mannlige kunstnerne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For all del – Denne flammende verden er ingen dårlig bok. Det er mulig noe av min skuffelse bunner i at jeg hadde for store forventninger til romanen etter å ha lest de strålende anmeldelsene. Konseptet er absolutt spennende, men som nevnt synes jeg dessverre at Hustvedt ikke får det helt til, at hun ikke klarer å gjøre det interessant nok. Hun klarte i hvert fall ikke å holde på min interesse gjennom hele boka., for jeg opplevde lange partier som sprikende og nesten famlende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandMartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude OmaMartineTjommi