Avstemningsprosedyren synes jeg er fin.

Når det gjelder lengden på leseøktene, er det mer kinkig å finne en god balanse. Ideelt sett hadde det vært fint om vi leste i omtrent samme tempo. Hadde vi vært en fysisk leseklubb, hadde vi satt en dato for diskusjonen, og måttet forholde oss til den. Her på nettet råder et visst anarki – vi leser i ulikt tempo, og vi diskuterer etter hvert som vi leser.

Jeg tenker at vi som deltar i lesesirkelen, kanskje må disiplinere oss noe mer for å få best mulig utbytte av at vi faktisk leser sammen. Mitt forslag er:
- litt strammer frister for lesing av lesesirkelens bøker (bedre muligheter for konsentrerte diskusjoner), hvilket innebærer at vi må være villige til å legge egne leseprosjekter på hyllen i denne perioden
- gode pauser mellom hver bok (tid til annen litteratur, og vi kan ta igjen det vi måtte legge bort mens lesesirkelklubbens bøker opptok oss)

Mitt anliggende er ikke å sette opp strenge regler, men finne en måte der Kjells utmerkete tiltak kan gi oss det beste utbytte :-)

Når det gjelder Mesteren og Margarita, synes jeg den falt uhendig ut. Mange tok plutselig påskeferie midt i, mens andre (inkludert meg selv) ikke gjorde det. Et unntakstilfelle kanskje pga. påsken, ikke desto mindre gikk det etter min mening utover diskusjonene.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det fungerer i utgangspunktet helt greit for meg sånn vi gjør nå, men om det blir noen endringer så er jeg enig med Lillevi.

Strammere frister er greit, så lenge vi da utvider pausene mellom hver bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerLars MæhlumPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundKirsten LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienFrode Øglænd  MalminIngunn SLaila