Tidligere i vår var jeg så fornøyd når jeg for første gang på mange år så hestehov. Denne uken fant jeg ut at vi har en stor skråning med hvitveis bare noen meter utenfor hagen, noen av de har til og med forvillet seg inn i den. Hverdagslykke!

Det er meldt bra vær i helgen så jeg vet ikke hvor mye lesing det blir, men jeg satser på å bli ferdig med lydboken The Horror at Red Hook av H. P. Lovecraft. Lydbøker er fortsatt noe jeg prøver å venne meg til, men siden jeg ikke får lest vanlige bøker ute så prøver jeg stadig.
Min hovedbok er House of Bathory av Linda Lafferty, denne boken er basert på ryktene om "The Blood Countess" Elizabeth Báthory. Hun skal ha torturert og drept 600 unge jenter for å bade i blodet deres, verken antallet eller blodbadingen er offisielt bekreftert.
I tillegg har jeg The Master and Margarita som ligger og skuler på meg, nå er jeg såvidt kommet i gang igjen med del 2. Forhåpentligvis forsvinner jeg inn i dette universet i løpet av helgen.

God helg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 19 svar.

Da har jeg lest siste side av Det vederstyggelige. Har ikke helt klart for meg hva jeg ta fatt på nå, men leiligheten er full av bøker så noe burde jeg finne

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hører på lydbok for tiden sånn at jeg kan multitaske. I dag har jeg hørt ferdig Insurgent av Veronica Roth, og så begynner jeg på Allegiant, som er bok nummer tre i serien enten i natt eller i morgen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uka som var har vi til og med klippet plen! Det er et tegn på at vi går sommeren i møte det. Og late kvelder på terrassen med ei god bok, blir ikke bedre enn det. :)

Denne helga leser jeg Mysteriet Mamma av Trude Lorentzen og Potensgiverne av Karin Brunk Holmqvist.

God helg! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Våren er her, beste tida
Fotballserien startar snart
Mesteren og Margarita
Stundar no mot siste sida
Tok meg med på mykje rart.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vår og sommer tegn er koselig :) her er det både hvitveis, blåveis og løvetann nå!
Med lesinga går det sakte fremover da formen ikke er noe særlig... hørte ferdig "Sirkusdirektørens datter" i går. Har så vidt det er begynt på "Drøm søte drømmer", men ikke kommet meg inn i handlingen enda. Har også novellesamlingen "La stå" liggende påbegynt. Håper på å bli ferdig med i alle fall en av de i helga...
God helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har hatt et litt tregere lesehode en stund, men har hygget meg med The Tigers Wife, og igjen med Jane Eyre - fordypet meg i dialogene i engelsk utgave som har ivaretatt den originale teksten. Veldig spennende. Nå morer jeg med "Analfabeten som kunne regne". Jeg liker den lette humoristiske pennen til Jonas Jonasson.

God helg til alle.
Anne

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fotballhelg for mitt vedkommende, men håper å få lest litt i "skjellig grunn til mistanke" av Chris Tvedt. Dette er 3.boka jeg leser av han, og må si jeg er vedlig fornøyd!
Innimellom leser jeg litt i "Markens grøde" - snart ferdig :)

God helg :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke sett noen hestehov så langt, men savner allerede mørke kvelder. Høsten, kom tilbake! Jeg er ingen vår/sommermenneske og jeg blir heller ikke glad av sola. Den påvirker meg ikke i det hele tatt. Men, men jeg får holde ut og tro at høsten vil komme tilbake igjen:)

Jeg har så vidt begynt på Himmlers kokk av Franz - Olivier, og jeg har faktisk kommetmeg litt lengre i Min kamp 6 av Karl Ove Knausgård. Blir ikke ferdig med den denne helga, men har god tro på at jeg blir ferdig med den neste helg. Det har løsnet seg litt igjen og da går det bedre. En slitsom bok på en fantastisk serie. Han skulle ha gitt seg etter fem bøker, men folk ville jo ha mer. Liker Miin kamp serien kjempegodt til tross for at sekseren er litt slitsom og ikke på samme nivå som de andre bøkene i serien. Men jeg har funnet ut at jeg er mer tålmodig enn jeg trodde med tanke på den siste boka:)

Og jeg har kommet meg litt i gang i Mapuche av Caryl Férey.

Så her er det både litt roman og krim i helga. Må jo ha litt variasjon:)

God helg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Høstkvelder er veldig koselige, men nå som jeg har egen uteplass må jeg si at jeg setter utrolig pris på godværet. Siden jeg er et sommerbarn så er det noe spesielt når våren kommer, men jeg setter pris på alle årstidene. Vinteren er nok ikke min favoritt, det må jeg bare innrømme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg foretrekker høsten. Passe kald/varmt, mørke kvelder, masse farger og atmosfæren blir helt spesiell. Selv om jeg ikke er glad i sola, så har jeg sittet ut på verandaen og lest i noen dager. Blir litt lei av å sitte inne. Har jo vært sykmledt i ni måneder nå og temmelig lei av leiligheten:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har tatt med Amy Tans Forundringens dal på dugnadshelg. Rekker nok ikke så mange av de 700 sidene, men får starte ihvertfall! Ellers gleder jeg meg veldig til Donna Tartt sin bok Stillitsen som kommer i neste uke - har høye forventninger til den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har forlenget påskeferien litt i år og er fortsatt på Østlandet og nyter finværet. Denne helgen leser jeg Presidentens valg av Anne Holt. Forløpig synes jeg at den er litt treg og kjedelig, men jeg håper at den bedrer seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så deilig, det er jo perfekt ferievær her på Østlandet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne deilige vårhelgen skal jeg omsider somle meg til å begynne på Tårnet av Uwe Tellkamp, en murstein av en roman om en familie i Dresden i årene før Øst-Tysklands fall. På lydbok hører jeg The Sot-Weed Factor av en for meg ny fortfatter ved navn John Barth. Ingen flis av en bok det heller, den er over 41 timer lang.

Jeg regner med andre ord med å ha lese- og lyttestoff en stund framover :-)

Innimellom går det i et dikt eller to fra Desibel spirit av Øivind Hånes og Yahya Hassan digte, førstnevnte på papir, sistnevnte på lydbok og lest av forfatteren selv. De to diktsamlingene er veldig forskjellige og veldig fine.

Riktig god helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

At Mesteren og Margarita ligger og skuler på deg, forstår jeg, har det sånn jeg også, orker ikke lese så mye av gangen i den, dessverre. For å fortsette i de baner, så ligger Paul Auster og hans Invisible og smiler på stuebordet mitt. I løpet av kort tid har han blitt min favorittforfatter nummer 1.

En riktig god helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er en litt merkelig opplevelse å lese Mesteren.. for min del, noen ganger blir jeg oppslukt, men så har jeg problemer med å ta den fram igjen når jeg har lagt den bort. Veldig motstridende følelser.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Følelsene mine svinger de også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her blir det "Rødt og svart" av Stendhal, hverken mer eller mindre.
Gog helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Fint ver meldt i regnhovudstaden òg, men for min del er det ein god grunn til å ligga på eit teppe i hagen med ei bok, istadenfor innandørs med ein film eller tv-serie. Håpar eg.

Eg har nett byrja på ein serie fantasybøker for born/ungdom, for tredje gong. Den nyaste boka i Dragonslayer-serien til Jasper Fforde kom i posten på tysdag, so då må eg fyrst lesa The Last Dragonslayer og Song of the Quarkbeast. Når eg ikkje kan lesa papirbok vert det Dracula på lydbok - og endeleg er eg hekta.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidi