Det tror jeg blir litt for enkelt. Verden forandrer seg hele tiden, og det er stor variasjon mellom ulike samfunn også i dag. Måten verden styres på i dag er like lite en naturlov som eneveldet var, eller som den tyske embetsmannsstaten var for å ta et par eksempler.

Og vil man skape en bedre verden er det lurt med litt kunnskaper om den vi har, og hvorfor den er som den er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Litt floskelaktig er jeg både enig og uenig med deg. Det finnes selvfølgelig ingen enkle løsninger på de utfordringene verden står overfor, og kunnskaper har aldri vært å forakte. Jeg er bare ikke så glad i den kapitalismen som forfektes og forsvares mer eller mindre globalt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke jeg heller, og disse bøkene passer nok ekstra godt for den som ikke er det :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Pär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundKirsten LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienFrode Øglænd  MalminIngunn SLailaMads Leonard HolvikJulie StensethTanteMamie