Innleggene dine har minnet meg på at jeg lenge har hatt lyst til å laste ned et utvalg av Sigvart Dagslands sanger. Det gjorde jeg i kveld, takk! Har fortsatt en kassett av ham i skuffen, men ingen avspillingsmuligheter.

I rettferdighetens navn har Mike McGurk skrevet teksten til denne sangen. Han er født og oppvokst i Kent, England. Begge foreldrene var skotter. Tilfeldigvis gikk han i land i Haugesund og traff ei norsk jente. Etter hvert har han blitt så norsk at han er en ettertrakta sangtekstforfatter av flere enn Sigvart Dagsland. All honnør til McGurk. Sigvart står for melodien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for opplysningen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerLars MæhlumPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundKirsten LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienFrode Øglænd  MalminIngunn SLaila