Hadde en diskusjon her den andre dagen med noen venner, om hvem som er den beste skuespilleren som spiller James Bond?

Personlig synes jeg Daniel Craig, han siste er best. Han er ikke alltid i smoking og virker litt mer naturlig etter min smak.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 18 svar.

For meg står det mellom Pierce Brosnan og Sean Connery. Noe med utstrålingen og måten de gjør karakteren på. Daniel Craig er for meg alt annet enn Bond, og jeg føler også at filmene har mistet sjarmen sin. De har blitt bare atter noen voldsomme spesialeffektactionfilmer. Dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange takk for mange fine svar og begrunnelser. Må fortelle at jeg aldri har vært på kino for å se en Bond film, har bare sett dem på TV når de er blitt vist der.
Skjønner at Sean Connery er favoritten her som i den andre diskusjonen og vel...her bøyer ikke jeg meg for flertallet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viktig med egne meninger. Ble litt overassket da flere etter meg sa det samme... Kansje fordi Connery er å blir en stor sjarmør i Kilt :P haha

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Merkelig hvor forskjellige vi er :-) Jeg er ikke så veldig stor fan av James Bond, og da jeg så Daniel Craig tenkte jeg at nå er "lavmålet" nådd. Syntes han var elendig og ble kjempeskuffa. Må tilføye at jeg bare har sett en film med Craig i hovedrollen.

For meg er det Roger Moore som ER James Bond, men filmene med Pierce Brosnan er likevel de jeg har likt best. Sean Connery er jo god i alt han gjør, men jeg har ikke noe forhold til James Bond-filmene hans. (Det siste er visstnok like galt som å banne i kirka...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sean Connery med sin herlige skotske stemme er den klart beste for meg! Da de første James Bond filmene kom var ikke konkuransen i spionthrillersegmentet like sterk. Jeg synes også både Q og M var bedre før.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Roger Moore.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sean Connery. Mulig det har å gjøre med at jeg leste bøkene før jeg så filmene. Eller kanskje jeg bare er gammal.

Daniel Craig gir bare assosiasjoner til Putin ;-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Craig - Putin, - jeg turde bare ikke å nevne det i mitt innlegg....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

heheh, det sier mannen min også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så enig med flertallet her. For meg er Sean Connery James Bond :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For oss gamlinger er det bare en (knurr for apostrofen som ikke kommer med), men altså en James Bond - storsjarmøren Sean Connery.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg føler meg ikke sååå gammel med mine 33 år da, haha... men ja, Sean Connery! Det er mannemann det. Bare mer og mer sexy med åra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Då eg var yngre meinte eg Roger Moore var best. Men det skuldast nok at det var han som var aktuell med nye filmar då eg blei gamal nok til å sjå på desse. No heller eg til at Sean Connery er hakket betre. Eg likte også Timothy Dalton godt.

Men det kan vel ikkje vere tvil om kven som har vært den verste James Bond gjennom tidene? George Lazenby, med karisma som ein potetsekk, var ein lidelse å sjå i denne rolla.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Uenig... Jeg syns han er den som ser mest ut som skurken og ser ikke ut som en gentleman i smoking heller... Sean Connery har blitt kjekkere etter at håret ble grått, men som James Bond så han likevel bra ut. Litt av pointet syns jeg, å se ut som en gentleman.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sean Connery, uten tvil :)

Min mening til disse nye, er at de blir for mye. Jeg synes Craig ikke virkelr naturlig, helt motsatt faktisk. Men nå er ikke jeg en james bond type. Har ikke sett mange av de nyere filmene, da jeg synes det ble for mye. Savner godt manus (ikke at noen av dem er perfekte, men de gamle synes jeg er bedre) og gode skuespillere, som Sean Connery. hehe..

Men det er jo min mening da.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Der sa du det, James Bond er nemlig heller ikke min type og jeg har aldri likt disse snobbene i smoling, det er nok derfor jeg heller o retning Craig Daniels.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men er så "nå tidens hvordan en mann SKAL se ut" Vaskebrett som Tone sier. Litt for mye.
Men de første James Bond fyrene var ikke snobbette selv om de gikk i dress, det begynte de med litt seinere. :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med deg! Som jeg ser det, skal Bond være høy, mørk og full av britisk klasse. Daniel Craig mangler alt dette, og jeg liker ikke en overtrent Bond med definerte muskler i ansiktet. Han ser også ut til å mestre hele ett ansiktsuttrykk. Sean Connery satte standarden, men jeg liker også godt Roger Moore. Ville gjerne sett Clive Owen som Bond.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud Husevåg