For en fantastisk bra og sterk roman. Handlingen er lagt til Irland i kjølvannet av finanskrisen og har mange ulike fortellerstemmer. Jeg gir den en veldig sterk femmer.

Jeg har sett at Donal Ryan er blitt sammenlignet med Patrick McCabe, og det er slett ingen dårlig sammenligning. For egen del vil jeg legge til at han kan sammenlignes med Patrick McCabe på sitt beste. The Spinning Heart fikk meg også tenke på en annen fantastisk roman jeg leste for en del år siden. Kanskje fordi også denne forfatteren – Máirtín Ó Cadhain – var irsk og fordi også den har flere forfatterstemmer. Tittelen på den er Kirkegårdsjord – gjenfortellinger i ti mellomspill.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleser