Jeg har akkurat vært inne på den svenske versjonen av adlibris, Mondo, og lastet ned Flugan och evigheten av Håkan Nesser. I det siste har jeg kjøpt mange e-bøker der, og det er både billig og enkelt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Herlig at du har blitt E bok entusiast, Grete. Jeg også. Har ikke plass til flere bøker....Laster ned billige bøker og er kjempefornøyd. Mannen min og jeg har hvert vårt lesebrett og synes det er genialt, spesielt på ferieturer. Veldig mye billig å velge blant da.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synes at du er god som klarer å lese mye svensk litteratur! Personlig synes jeg at det er vanskelig med alle de "låneordene" fra forskjellige nasjoner,spesielt franske!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vokste opp med svensk fjernsyn, ikke så mye å velge i på 60-70-tallet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg gjorde også det,men en ting er å forstå svensk (har en svigermor som bor i Sverige),men lese svensk er noe helt annet,så all ære til deg:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserHarald KTonje SivertsenmgesiljehusmorLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth Sveesvein