Etter mye fint vær den siste tiden, er det i dag grått og stusselig.
Jeg svinger veldig i humøret for tiden, utrolig slitsomt. I dag er en laber dag, og dermed er leselysten også dårlig. Vurderer å finne frem en eller annen roman, for å se om det hjelper.
Holder for tiden på med
"La stå" av Ingvild H Rishøi, hennes debuttbok med noveller.
"Shopinhfri -et år med kjøpestopp" av Irina Lee. Veldig interessant, inspirerende og morsom bok om da Irina og venninnene bestemte seg for å ta et år uten shoping. Denne har alt og mye mer enn du kan forvente av en slik bok! :)
På lydbok holder jeg på med "En kriminelt god jul : femten svarte julefortellinger". Denne skuffer meg dessverre. Holder bare til terningkast 2 - 3 foreløpig i alle fall....

Håper dere har en fin helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Avslutter lesehelgen med å starte på "Før heg dør" av Jenny Downham. Virker bra så langt, og jeg har ganske store forventninger for fortsettelsen. :)
Ellers så har jeg skrevet masse selv i dag! Det er alltid veldig godt. En del av det finner dere under diskusjoner om boken "Uperfekt" da det var tittelen på denne og litt av innholdet i "shopingfri" som inspirerte meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege