Ser at boka har fått høye terningkast her.
Jeg endte opp på en firer for denne boka. Var veldig usikker, kunne nok sikkert ha gitt en femmer, for historien klarte å holde på meg tross alt, - men en ting var at det ble litt for mye cricket for meg, noe jeg visste så å si ingenting om fra starten av, og jeg begriper fremdeles lite av den sporten. Beskrivelsene ble ganske rørete i mitt hode, siden jeg aldri har sett eller vært interessert i å se en cricketkamp i hele mitt liv.
En annen ting var at boka etter hvert utviklet seg til å bli en litt for søt kjærlighetshistorie, med litt for søte beskrivelser.
Joda, Timeri N. Murari kan skrive, og han setter seg inn i tankene og livet til hovedpersonen Rukshana under Talibans regime i Afghanistan.
Til tider svært spennende.
Men som sagt, det ble etter hvert litt for mye søt kjærlighetsroman for meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Et ganske originalt opplegg: "Dameroman" fra Afghanistan, skrevet av en indisk mann! Jeg vaklet lenge mellom treer og firer, men endte som du, på en firer, hovedsakelig fordi forfatteren greide å holde spenningen ved like gjennom det meste av fortellingen. Etter hvert ble det litt for mange banale løsninger på de praktiske problemene, mens det ene lykketreffet avløste det andre. For meg var begeret fullt da den etterlengtede kjæresten så beleilig kom på banen (bokstavelig talt!).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil