ingen skriver som Hunter Thompson!

Det blir kjedelig å lese annet i etterkant

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Må nesten si meg enig i det - om det er måten han skriver på, eller tematikken i mye av litteraturen hans som gjør ham suveren er jeg sannelig ikke sikker på. Men du verden for en bok - dette er definitivt en av de beste bøkene jeg noensinne har lest, med all sin skrekk og gru og galskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Begge deler tenker jeg; både tematikken og måten han skrev på gjør dette til litteratur i egen klasse. Han skrev slik han levde - rett på sak, på kanten av stupet-, og dermed kommer vi rett inn til kjernen, og suser inn i hans univers.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser ut som ikke dette har kommet til sin rett i filmen da. Jeg kikket på den i dag, da jeg nettopp hadde repetert American Psycho, ville sammenligne litt. Men jeg tror ikke den filmen lever opp til romanen. Blogget litt på den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Thompson som samfunnsrefsar var gull verdt. Berre synd han ikkje vert høyrd. Vonar ikkje idèane døydde i lag med han...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie