Utrolig hva du finner ut. Og det i en tråd som er en spin off fra en spinnoff. Jeg får si som min demente venn: Dette var helt nytt for meg.
Forøvrig:
“It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it.”
Dette sitatet har overhode ikke noe i denne sammenhengen å gjøre, men som du sier: Hva man kan finne ut på bokelskere.no.
Sitatet er forøvrig henta hos Upton Sinclair.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Sinclair? Da er vel ringen sluttet, i grunnen - vi har jo snust litt på litteraturens Sinclairer for ikke så lenge siden. De er fremdeles ikke så kjent for meg at jeg er i stand til å sitere dem - men det trenger jeg jo i grunnen ikke bli heller, så lenge jeg har bokelskere.no og kan få sitatene gratis og franko der. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

McHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundPiippokattaChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine Olsrød