En utrolig gripende og trist bok! Boka setter mange følelser i sving,og kan få selv den "tøffeste" til å ta til tårer.. Bør absolutt leses :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ble ferdig med denne i morres, den sitter i kroppen og jeg har tenkt på den i hele dag, mens jeg handlet, laget mat osv. Dette er en sterk historie om fange nr. 79 235 Herman Sanchowitz som sitter i fangeleiren Auscwitz, og som tross utrolige prøvelser beholder håpet og er bestemt på at han vil leve og fortelle sin historie. Den er skrevet på en måte som gjør at man blir helt oppslukt og tross de forferdelige handlingene som beskrives, må man bare lese videre. Det som imponerte meg mest med Sachnowitz historie er at han ikke føler hat og han skriver historien sin med en utrolig verdighet. Denne mannen skulle jeg gjerne møtt og jeg er utrolig glad for en kollega som anbefalte meg denne boken. Dette tror jeg er min absolutte favorittbok fordi den er så sterk og fordi den gjør noe med meg.Det er akkurat det jeg elsker ved å lese bøker, dette denne boken får meg til å føle og tenke. Det er ubetalelig og da tenker jeg at de som ikke leser bøker går glipp av så mange fantastiske opplevelser.Denne bør alle lese! Den gikk rett i hjertet på meg og den kommer til å sitte der,en sekser helt klart.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Helt enig. Vi leste denne på skolen i 8. eller 9. klasse, og jeg husker deler av den ennå. Så sterkt inntrykk gjorde den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste også den i 9kl. Og den gjorde et veldig sterkt inntrykk. Har lest den et par ganger og sitter alltid å griner. Gripende bok, som er verdt å lese..

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er over 10 år siden jeg leste denne boken, men jeg husker mye av den enda, den gjorde sterkt inntrykk! En sterk bok som skildrer krigens grusomheter. Anbefaler denne boken på det sterkeste.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En bok alle burde lese.Den har gjort et sterkt inntrykk på meg. Var i Desember 2009 i Auschwits og Birkenau. Husker at jeg gråt og leste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone Sundland