Jeg jobber med å skulle lage ei liste over de verste bøkene folk har lest, men til det trenger jeg hjelp! Veldig fint om dere gidder ta turen innom bloggen min og legge igjen en kommentar der:

http://lunacia.net/?p=1732

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg har en "skammens bokhylle" i min boksamling. derer det (foreløpig) to bøker: "Broene i Madison County" og "The book thief" - den siste klarte jeg ikke lese mer enn en tredjedel av, det var mer enn nok. Hvis du vil se begrunnelsene min, så se mine kommentarer under de to bøkene her på Bokelskere. "The book thief" var verst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi har hatt en tråd tidligere om akkurat dette, og mange hadde problemer med et "svar". For meg er det umulig, - for som jeg skrev i det tidligere innlegget; min oppfattelse av bøkene jeg leser er veldig avhengig av min egen stemning, - og ståsted i livet. Så en oppramsing av de verste bøkene, - vil bli urettferdig overfor bøkene, - tror jeg... Jeg husker ikke hva tråden heter, men har du tiden så er det bare å lete:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vanskelig nok å finne de beste bøkene, dårlige bøker er mye vanskeligere å bedømme, hvilken Harlequinbok, seriebok, shopoholikere eller krim - for meg en umulig oppgave :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dersom jeg mener en bok er dårlig, avbryter jeg etter rundt 50 til 100 sider. Om ikke boken har gitt meg noe positivt til da, så gir jeg meg. Derved kan jeg ikke komme med noen gode tips til verstinglisten din. (men du kan jo se på de bøkene jeg har avbrutt, flere av dem ville nok ha kommet på lista, om jeg hadde fullført)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er lov å ta med bøker man ikke orket å lese ut, altså. :-) Tror jeg sa det i en kommentar på bloggen, mulig jeg sa det privat til noen... Uansett, løp over på bloggen og fortell meg hvilke dere ikke kunne utstå!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg er med, må bare tenke over det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSilje