Det kan høres ut som du egentlig ikke har tid til å være med i en lesesirkel akkurat nå? Jeg mener, hvis du ikke har hatt tid til å lese bok 1 eller 2, og ikke har tid til nr. 3 heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det kan du si... men for meg handler det visst mye om at jeg gjerne vil ha lest ferdig noe av det jeg holder på med, før jeg setter i gang med en lesesirkel-bok. Bok nr. 3 har jeg ikke lyst til å lese nå - så det er nr. 1 og 2 jeg hadde tenkt å bli med på, men så ble det ikke sånn. Hadde de hatt bok nr. 2 i de bokhandlene jeg var innom for en uke siden, så hadde jeg blitt med på den med litt forsinket oppstart; siden jeg måtte ha noe nytt å lese den helgen, fant jeg noe annet. Ok?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAnne Berit GrønbechChristofferKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Harald KKaren PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveAvaHanneAudhildHilde Merete GjessingmgeIngeborg GSolveigStine SevilhaugTone SundlandNinaMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth SveeEirin EftevandBeathe SolbergToveIngvild SIreneleser