Etter å ha lest ca 30 % av Kane and Abel er hvertfall jeg hektet. Den er interessant og godt skrevet. Den er også spennende og selv om det kanskje ikke er så mye fart i den så har den fremdrift.

Lolita ja! I ettertid synes jeg den er et mesterverk, men mens jeg leste den måtte jeg svelge hardt flere ganger. Det er nettopp dette sjarmerende og vakre som er i stor kontrast til det kvalme og stygge i tankegang og handlinger. Det er lett å se hvordan man blir manipulert og bearbeidet.
Jeg velger å tro at det var nettopp dette forfatteren ville frem til, ikke at dette er propaganda og hans personlige meninger.

Om du vil lese den andre siden anbefaler jeg Tiger, Tiger av Margaux Fragoso. Også en bok som kommer til å vekke noen følelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har begge to stående i "skal lese"-hylla, men har vanskelig for å ta de frem og lese de... er litt redd for hvade vekker av tanker og følelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det skjønner jeg, de kan begge oppleves som provoserende. Jeg kommer ikke til å prøve å overtale deg om du er redd for å reagere på noe, for det tror jeg du vet best selv. Det er nok heller ikke alle som klarer å "koble ut" sånn som jeg følte var nødvendig for å se de gode kvalitetene i boka. Du får ta de fram når og om du noengang føler deg klar for det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege