Tips ang korte lydbøker:
Erlend Loe sine romaner Doppler og Volvo Lastvagnar er nokså korte lydbøker :-) Les Doppler først i og med at Volvo Lastvagnar er en slags fortsettelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takker for tips! Har hørt noe av han tidligere, men det var ikke helt min smak... husker i alle fall muleum, som jeg trodde kom til å gå rett hjem, men den skuffet. Mulig disse er annerledes?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Muleum har jeg ikke lest. Har lest Doppler og Fvonk og likte begge disse (har nettopp lånt Volvo lastvagnar på lydbok). Likte godt Doppler og Fvonk, men man må kanskje ha sans for litt merksnodigheter og en humor litt på siden av mainstream humor. En humoristisk observasjons- og fortellerevne som både er alvorlig, litt trist, morsom og småfilosofisk og noe uortodoks. Fvonk er heller ikke en tykk roman, så da er den kort på lydbok. Jens Stoltenberg er en av hovedpersonene der, he-he (men en litt annen Jens enn vi er vant til!).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege