Denne helgen leser jeg på Beretninger om øl - fra næring til nytelse av Hroar Dege, har boka hans om Historien om de norske akevitter på ønskelista mi også.

I tillegg leser jeg på I kamp med sjøormen! av Laurentius Urdahl om sjøormjakt i Hvaler skjærgården på begynnelsen av 1900-tallet.Den gikk som føljetong i Fredriksstad Blad sommeren 1978. Urdahl var redaktør av Fredriksstad blad f.o.m. 1895.

Og innimellom må jeg ha litt true crime, da leser jeg True Crimes - Killing for Love.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du har alltid så spennende og originale bøker. Sjøormen synes jeg høres veldig spennende ut, jeg har alltid hatt en fascinasjon for de og denne har jeg aldri hørt om.

Da jeg var mindre kjørte vi forbi Seljordsvatn hver sommer, jeg ba alltid om å bli vekket så jeg kunne lete etter Seljordsormen. Jeg så henne aldri :-)

True Crime er jeg også veldig glad i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste nylig heftet Myter Makt Magi - Troen på vetter og andre magiske vesener i Gamle Østfold og der var denne boka oppgitt som en av kildene. Det var også nevnt en sjøorm i Rømskog, sett på 50-60-tallet. Har også lest en hefte om Seljordsormen, Ormen i Seljordsvatnet og om Storsjöodjuret i Sverige i boka Storsjöodjuret, Seljordsormen, Nessie och andra sjömonster.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege