Jeg bryr meg ikke om å stemme, tror jeg vil lese boka, men har mye igjen av Himmelrike. Skriver gjerne innlegg hvis jeg føler for det. Kan eventuelt struktureres i kategorien Hangaround/ stykkevis og delt. Kan det aksepteres?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Aksepteres.

Den viktigste grunnen til å ha oversikt over hvem som er "med" i lesesirkelen er å kunne ha en slags kontroll med at det ikke kommer bokelskere (folk utenfra) med forslag til og valg av bøker.

Man kan melde seg inn eller ut når man selv vil, og det er selvfølgelig tillatt å la være å være med på felleslesing av én eller flere bøker selv om man fortsatt er med i lesesirkelen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundPiippokattaChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard Holvik