Ta en titt i boksamlingen min, så ser du at det ikke stemmer. For øvrig kommer jeg ikke til å bruke energi på å svare på flere negative kommentarer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jo mer jeg tenker på det, jo rarere. Hvordan i alpakka har du klart å tolke det som negativt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herrejemen, det kalles en vennligsinnet rettelse, ikke en negativ kommentar. Dessuten beklager jeg hvis jeg har påført deg skade av noen slag. Jeg kunne jo ikke vite om du visste det eller ikke, og jeg går jo heller ikke rundt og sjekker om folk vet noe eller ikke. Jeg bare nevner det, sånn at en vet det til neste gang. Hvis en allerede vet det, så er det å ignorere det, hvis man ikke vet det, har man lært noe nytt!
Jeg har blitt rettet på feil mange ganger her inne, noe jeg bare er glad for, for det er akkurat disse rettelsene gjør at jeg lærer noe nytt og får et bedre språk. Som regel takker jeg den personen (hvis det bare er en feil de retter på, og ikke en kritikk som de insisterende må gjenta flere ganger) som sier det, og ikke klager over at det er negativt. Det kan ikke være så negativt å bare prøve å hjelpe andre! Dessuten mente jeg ikke noe vondt med det. Om jeg ikke nevner det, kommer sikkert noen andre å nevne det (kanskje til og med f2f), før eller senere.
Hvis jeg har påført deg noen form for skade, så beklager, beklager. Jeg skal huske det til en annen gang!

Og, hvis du f.eks synes at jeg er en stor idiot eller ikke en grei person så er det bare å ignorere meg. Helt greitt! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fint at det finnes nye utgaver av gamle klassikere! (Men du burde kanskje gå inn og rette opp tastefeilen din i "Dostojevski" - ellers kommer det vel flere pirkete kommentarer!)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30