Like vanskelig som sist! Jeg lander også på en nobelprisvinner, egypteren Naguib Mahfouz. Det mest kjente og populære verket hans er "Kairo-trilogien", og jeg foreslår at vi leser den første av disse tre bøkene, Mellom to slott.

Jeg har lest hele trilogien en gang for såpass lenge siden at det meste av innholdet er gått i glemmeboka, men jeg husker at jeg likte bøkene.

Her finner dere Store norske leksikons omtale av forfatteren.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Godt forslag og gode bøker, for ca 1 år siden las jeg alle 3 bøkene, med glede

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har trilogien i hylla, men har ikke lest noe av den ennå.

Derimot leste jeg Gebelawis barn for noen år siden.
En meget bra roman.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Høres veldig fristende ut! Sikret meg hele trilogien på loppemarked i fjor, og har uansett planer om å starte på den i år, så en felleslesing vil passe bra :))

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

CecilieIngeborgCathrine PedersenPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamie