Vår er helt fantastisk og jeg håper virkelig at det ikke kommer noe mer vinter nå. Kjempe deilig sånn det er om dagen nå! På tirsdag lå jeg ute å hørte på lydbok for første gang i år :)

De siste to ukene har jeg slitt veldig med å finne roen og konsentrasjonen, så derfor lånte jeg "Fasadefall" av Liza Marklund på biblioteket forrige uke. Den har jeg nå kommet igjennom de siste sidene nå i kveld, men den innfridde ikke forventningene helt. Mange av de andre har jo vært kjempe spennende!!

Neste bok ut tror jeg blir Fugletribunalet. Veldig nysgjerrig på den ettersom den har fått så mye god omtale og vunnet pris osv! :)

Ønsker dere alle en god helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Våren er en fantastisk tid:-) Herlig å kunne sitte ute å lese og kjenne sola varme,håper jeg får muligheten i helgen:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er så deilig! :D
Har vært å kjøpt meg solbriller med styrke, så i år kanskje jeg klarer å lese papirbok ute også!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorEllen E. MartolAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly Duck