Jeg elsker Wodehouse! Her er min liste. Keiserinnen av Blandings er min favoritt. Bøkene kan du lese i den rekkefølgen du vil, de er alle frittstående fortellinger. Hører gjerne hva du synes, når du kommer så langt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg valgte Keiserinnen av Blandings som første bok ut, og fikk meg en trivelig stund sammen med Jarl Emsworth, hans søsken, nevø, niese, sekretær og hushovmester. Jeg satt småhumrende og koste meg med en finurlig og lettlest bok, og ble nok mest overrasket over Velbårne Galahads raushet på slutten. Neste bok ut er La Psmith greie det. Ser ut til at den vil gjøre meg ytterligere kjent med Jarl Emsworth og hushovmesteren. Jeg gleder meg:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så artig! Og tusen takk for tilbakemeldingen. Kvaliteten varierer nok noe, men jeg håper du fortsatt vil falle for denne gjengen :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er en bra liste. Har lest flere av dem selv, men husker ikke hvilke. Har derfor ikke lagt dem til samlingen min. Med denne lista, kanskje jeg skulle lese dem igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

hAR NOEN AV DEM OG SPILLER INGEN ROLLE HVA DU LESER FØRST ELLER SIST.

Husker serien på TV for en del år siden med Stephen Fry og Hugh Laurie

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den serien er helt utrolig bra! Karakterene er tatt helt på kornet :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du skal ikke se bort fra at det er du, Lillevi, som er inspirasjonskilden til bøkene, for det er her på Bokelskere jeg har sett Wodehouse omtalt i noen diskusjonstråder, og som har gjort meg nysgjerrig:-) Jeg gleder meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Keiserinnen av Blandings er en av mine favoritter også, sikkert lest den tjue ganger - mest fordi vi faktisk HADDE den, vil jeg tro. Var det der det sto at å møte en av tantene var som å møte en brølende løve på en jungelsti? Haha, og nå er jeg selv en tante. Wodehouses tanter er formidable skikkelser, enten de er av den ene eller den andre sorten!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege