Interessant med forskjellige "krav" til opplysninger. For meg er det ikke noe stort poeng om dette foregår i 1890 eller i 1910. Opplysningen om "mer enn 100 år siden" er god nok, og manglende tidfesting gjør ikke noe med leseopplevelsen, synes jeg!

Leseopplevelsen var ellers svært bra, ei god bok med et mangfold av sitatvennlige setninger og avsnitt. Jeg er enig med Lillevi under, og med Tone Lilleenget By sin omtale av boka, i at første del nok var best og mest gripende. Men jeg kommer til å skaffe meg resten av trilogien også, må se hvordan det går med "gutten"!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Strengt tatt ga jeg ikke uttrykk for at det er et krav for meg å vite når handlingen foregår, men for en som er svært historisk interessert, er det en viss forskjell om vi befinner oss i 1877 eller 1910.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikte