He he, avsluttet boka i dag. Jeg har ledd mange ganger underveis. God og absurd humor!

Det er den første boka til Loe jeg har lest, jeg hadde litt aversjon mot ham av en eller annen grunn, glimt jeg hadde hørt om osv. Men nå trengte jeg en bok som fikk meg til å le, og fikk denne anbefalt her. Jeg leser gjerne mer av ham!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

God fantasi må jeg si Loe har når han kan forfatte en slik morsom bok som også samtidig har noen alvorlige sider ved seg, som sterke lengsler og drømmer. Fikk meg en god latter spesielt i første del av boka.

Det var fornøyelig å lese den og nå er boka overlevet til en elg-jeger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Doppler er morsom ja...har lest de fleste av Loe, liker hans form for humor...og det ligger jo en porsjon alvor bak også da, kanskje ikke alltid så lett å oppdage i de små, betimelige beretninger....leste nettopp hans siste Stille dager i Mixing Part, likte også den godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest mest alt av Loe, og denne er den einaste eg verkeleg føler eg kan anbefale. L var berre laaaaaang, og naiv super meir ok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes Erlend Loe bare blir bedre og bedre. Både Fakta om Finland, Muleum og Stille dager i Mixing Part er herlige bøker. Selv foretrekker jeg lydbok versjonene hvor Loe leser selv, da kommer snerten i dialogene virkelig frem.

Han er en av norges fremste forfattere, men blir ikke annerkjent fordi han skriver morsomt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hmmm - trodde da Loe ble anerkjent "selv om" han skriver morsomt? Stakkar - hvem er det som underkjenner Erlend Loe, da? Okkesom er: jeg har kjempesans for bøkene hans (har ikke lest alle, men i alle fall ganske mange) - og det mangler ikke på anerkjennelse her i gården, hvilket sikkert er til stor trøst for ham (han er da sikkert medlem her og leser dette???) Jeg likte L også, jeg!(selv om jeg bladde litt fort gjennom enkelte partier på midten, det skal innrømmes.) Hvis han virkelig er blitt ENDA bedre med de foreløpig to siste, som jeg ikke har lest ennå - ja DA kan jeg glede meg, da!

Naiv super var også stor, det var den første Loe-boken jeg leste - den som har lest Naiv super kan aldri mer stille seg likegyldig til et bankebrett...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud Husevåg