Jeg begynte for alvor å høre på lydbøker iår, den aller første i desember - nå står de for halvparten av bokkonsumet. Må innrømme at det tok litt tilvenning men nå går det stort sett greit. Husarbeid, jogging, gåing - plutselig har jeg så mye mer lesetid, glimrende ide :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja akkurat, man får utnyttet tiden så mye bedre...og det var en liten tilvenningsperiode, men nå får jeg nesten ikke til å "lese" uten at jeg er i farta...et annet problem jeg hadde, var at jeg hadde så enormt mye bøker i et stort hus, så flyttet jeg for 5 år siden til en liten leilighet og måtte kvitte med med en del bøker...noen vegger hadde jeg plass til da, men så å si alt er oppbrukt, derfor kan jeg kjøpe minimalt og låner lydbøker på mitt utmerkede lokale bibliotek.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eirik RøkkumBjørg  FrøysaaEmil ChristiansenLilleviTine SundalLailaDemeterJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilHarald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibeke