Noen som vet om gode magasiner om litteratur, bokanmeldelser osv? Fant et som heter Bokvennen, er det et bra magasin?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

[ Slettet av bruker ]

Bokvennen er forholdsvis smalt, men veldig tilgjengelig om god litteratur. Vinduet er ålreit. Vagant erlitt for cocky for min smak, ganske heftig akademisk og mer for litteraturvitere enn gjengse kvinne i gata:

Jeg leser Bokvennen og ønsker meg et abonnement på The Believer Mag, de er fantastiske.Paris Review er også bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har abonnert på Bokvennen noen år. Men jeg må nok innrømme at jeg ikke er noen flink leser. Det er et flott blad med mange fine artikler, etter min mening mest om nyere litteratur og om "smale" utgivelser. Bestselgerlitteratur er det lite av. Finn bladet på et bibliotek eller kjøp et eksemplar, les og gjør deg opp din egen mening. Jeg blar igjennom og tenker at denne artikkelen vil jeg lese når jeg får tid, alle bladene har jeg tatt vare på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan denne gamle tråden være til hjelp?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk, burde sjekket det først :) Takk for tråden :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NorahTheacathyPiippokattaalpakkaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TKirsten LundSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldTor-Arne JensenHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad Wøien