Fin tråd! Min mest "gjenleste" bok er "Bare et lite sammenbrudd" av Ebba Haslund. Jeg leste den som ungdom, som nygift, som godt voksen, - og den gir meg noe nytt hver eneste gang!

Andre bøker som egner seg for gjenlesing er "klassikere" som man kanskje ikke følte en fikk noe ut av ved første gangs lesning, - kanskje fordi man var for ung, - ikke hadde den nødvendige livserfaringen til fullt ut å "forstå" bøkene. Jeg opplever også at disse for meg tidligere "tunge" bøkene, i dag gir meg en helt ny forståelse og berikelse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Som en parallell til eksemplet ditt tenkte jeg på et landskap jeg tar bilder av i alle årstider - - - ja, en sånn favoritt gjenlesningsbok kommer jeg også kanskje ut med en dag?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane