En fin liten bok til ettertanke. Likte Michael Nyqvist godt fra før, og liker ham ikke mindre etter denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har ikke lest boka, men det er noe med det når kjendiser "utleverer" seg selv, og her har vi jo å gjøre med en megakjendis i nordisk sammenheng i alle fall, - det selger som regel.

Men uansett så skal jeg lese boka, har selv noen i nær familie som er i samme situasjon og kanskje har vi rundt denne personen godt av å se hvilke tanker og følelser som er forbundet med det å føle tilhørighet i f t biologisk opphav.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En beskrivende og god bok om en som leter etter sine røtter. Røtter er viktig for å føle at en hører til. Alle som har vært eller er i samme eller lignende situasjon kjenner igjen følelsesmønsteret. Var svak for Michael Nyqvist før, men enda mer nå etter å ha lest boka hans. :0)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns den ble litt kjedlig, og fikk noen assosiasjoner til Knausgård og kritikken mot ham ang. beskrivelse av gardiner og tapeter og alle små detaljer de liksom husker. Trist historie, da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Han er personlig og til tider utleverende, men det gjør ham jo bare mer interessant. Jeg likte denne. Skrivestilen hans er kort og presis. Ikke noe pjatt og unødvendigheter. Bra barndomsskildring også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Sæverhagen