Hallo! Jeg har i mange år skrevet moteblogg, selv om jeg har en stor kjærlighet for bøker. Jeg synes ikke moteblogging er like givende, så derfor vil jeg skrive om det jeg liker aller mest. Nemlig bøker! Av den grunn holder jeg på å lage en ny blogg, men jeg vil gjerne vite om flere bokbloggere! Både av interesse og ikke minst til inspirasjon. Gjerne skriv litt om selve bloggen, tips til meg som nybegynner osv!
Takker på forhånd :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jesper Sandviks blogg :)
Han er her på bokelskere også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sier som de andre her, sjekk Bokblogger.no. Der kan du lese oppdateringer fra alle registrerte blogger, og også skille mellom forskjellige type blogger (privat, forlag, bibliotek osv). Om du vet om blogger som ikke er registrert der, er det bare å tipse i vei her. Siden driftes av bokbloggeren Mari på Flukten fra virkeligheten (flink dame!). Også kan du se på bloggen Norske bokbloggere for å lese mer om Bokbloggerprisen og bokbloggertreffene. Det finnes også et par facebook-grupper.

Selv blogger jeg på Julies bokbabbel, som snart fyller 4 år. Her skriver jeg bokanmeldelser (mange av dem legger jeg også ut her på Bokelskere). I tillegg har jeg en ukentlig spalte, Boknyheter, som er ganske populær blant leserne mine. Det må den nokså omfattende oversikten jeg har over dystopisk litteratur også kunne sies å være. Jeg leser veldig variert, så det finnes anmeldelser av veldig mye forskjellig på bloggen... :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er veldig mange gode bokblogger der ute, følg tipset til Rita og sjekk ut Bokblogger.no hvor de aller fleste er samlet.

Minsin er ellikkensbokhylle.blogspot.com, hvor jeg forsøker å ha mest mulig fokus på ungdomsromaner. Jeg har skrevet ren bokblogg i fire år og koser meg virkelig med det. Å omtale/anmelde/vurdere bøker på denne måten har beriket leseopplevelsene mine på en måte jeg aldri ville vært foruten. Du blir uendelig mye mer bevisst bokens innhold, forfatterens virkemidler, konteksten rundt, trekker linjer... - Og en gang i mellom oppdager du godt gjemte perler som du har en enestående mulighet til å gi oppmerksomhet og spre videre.

Om jeg skulle gitt deg noen gode råd på veien er det å finne din nisje så tidlig som mulig, skille deg ut, være bevisst hvilke bøker du ønsker å gi oppmerksomhet. Videre å vite hvor dine grenser går mht integritet og seriøsitet. Som bokblogger er du en yndet reklameplakat for forlagene, og det er lett å trå feil.

Gi lyd fra deg når du er klar! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hei. Jeg skriver bokblogg ritaleser.com. Her anmelder jeg bøker, gir ukens boktips (fra andre lesere/forfattere), og presenterer forfattere.

Bloggen er min egen personlige, det vil si at jeg helt uavhengig av andre velger de bøkene jeg ønsker å lese. Det betyr en viss overvekt at positive anmeldelser, da jeg på forhånd gjerne vet hva slags bøker som vil falle i smak hos meg. Men det hender jeg bommer også, eller føler at jeg må lese bøker med mye blest omkring seg... så det ligger ikke bare gode anmeldelser der, for å si det slik.

Håper du vil ta deg en tur innom.

Kan forresten tipse deg om bokblogger.no - her finner du mange gode norske bokblogger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fant en for litt siden, bokmerker.org og bok365.no

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil