Du er ikke den eneste som forgjeves har jaktet på Sjakknovelle. Prøvde denne uka først på Norli i Trondheim, og den var utsolgt på alle deres butikker i byen. Ark var neste forsøk, men hadde bare to reserverte bøker. Dama bak disken hadde likevel den gode nyheten at Arkbutikken 5 min. unna hadde 6 eks. Jeg gikk rett dit, men fikk beskjed om at alle 6 nettopp var solgt til samme kunde. Burde vært forbudt å kjøpe mer enn ett eksemplar! ;-))

Du kan forresten glede deg til "Jeg nekter" - veldig god bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Uflaks! Jeg forhåndsbestilte Sjakknovelle (pluss noen flere!) - og fikk beskjed fra min lokale Norli-butikk om at de ikke hadde fått den inn, men kunne etterbestille hvis jeg ønsket det. Selvsagt ønsket jeg det - og nå står den i hylla!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Heldige du! Og nå hadde jeg flaks også, for Karin hadde et eksemplar til salgs! Det lønner seg å klage litt her inne ;D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikte