For min del så var gjenlesning like utenkelig som gjenbruk av kondomer, inntil for få år siden. Kanksje det var alders visdom som slo til, men i større grad tror jeg det var mengden bøker som fikk meg til å lese på nytt. Jeg hadde nådd et visst antall bøker, og hadde fått mange ideer om sammenhenger jeg bare kunne undersøke med å lese igjen. Og til min store overraskelse gav det meg enda større glede å gjenlese, enn å lese første gang, så nå er også jeg i gang med planlegging av gjenlesninger innimellom alt det andre. (Gjembruk av kondomer er forøvrig fortsatt like uaktuellt....)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Haha! ja, gjenlesing var utenkelig. Vi hadde en klokkeklar tro på at vår oppgave som leser tilsa at vi ikke misbrukte tiden på veien. Jeg leste også bøker svært raskt, om lesning (som spising) skulle gi en indikasjon på min kapasitet som elsker, ville resultatet vært kritisk for min ungdommelige selvfølelse. Alt dette har forandret seg (å bekjenne seg som gjenleser er en prosess) - og velkommen i rekkene HakonH!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaTanteMamieDolly DuckHilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora Fjelli