Når du på jobb i bokhandelen (hvor du jobber nesten hver dag) sliter med å ikke kjøpe bøker hver gang du jobber, fordi fordi fordi det er så mange fine, og det blir jo trukket fra lønna. Da kjennes det jo nesten gratis. Selv om det for øyeblikket ligger 32 - TRETTITO - bøker på nattbordet, taper jeg svært ofte denne kampen mot meg selv (And I love it. Hvertfall til lønnen kommer).

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 3 svar.

En bokelsker gleder seg til reklamepausene i Champions Leage. Heia Dortmund!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan ein seie at å la ein bokelsker jobbe i ein bokhandel er omlag som å la ein alkoholiker arbeide på vinmonopolet?

Godt sagt! (20) Varsle Svar

Nå lo jeg faktisk høyt her. Jeg jobba for mange år siden i en bokhandel, og det var skrekkelig, da jeg stadig dro med meg bøker hjem. Men at du sammenligner det med en alkoholiker som jobber på polet, vel det har jeg aldri tenkt på engang....Vel jo...etter en tenkepause så er det vel akkurat sånn det er.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

McHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundPiippokattaChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine Olsrød