Jeg lurer litt på om det egentlig finnes noen god grunn til å begrense antallet bøker hver bokelsker kan stemme på? For hvis folk kan stemme på så mange de vil, så reduserer du "risikoen" for at de fleste bruker stemmene sine først og fremst på sitt eget forslag - til fortrengsel for andre bøker de forsåvidt også kunne tenkt seg å lese. Jeg heller mot at det er bedre å la folk stemme i vilden sky - da blir det antagelig lettere å se hvilke bøker på listen som appellerer til flest. (Skulle det så være flere bøker som får skyhøy "rating" under avstemningen - tja, kan man ikke bare da si at de blir satt opp suksessivt i lesesirkelen? Selv om man da skulle få flere bøker fra samme kategori etter hverandre - de fire kategoriene er jo ikke noen tvangstrøye, heller?)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Tja, vi får diskutere det dersom situasjonen oppstår.

Jeg mener at vi bør velge ny bok hver gang og holde oss til kategoriene.

Kategoriene går i en syklus, så kategoriene kommer på nytt med (u)jevne mellomrom, og da kan bøker som ikke ble valgt tidligere foreslås på nytt. Og det vil nok dukke opp nye titler også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Da har jeg gjort min "borgerplikt". Uansett hvilken bok som vinner, har jeg fått flere gode tips om bøker jeg vil lese. Veldig artig dette, og all honnør til Kjell!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har stemt og kommer til å følge spent med. Godt jobba Kjell k :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Knallbra jobba. Håper vi får ei interessant avstemming.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

VibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHeidi HoltanInger-Lise