Takk til deg Kjell, du har gjort en utmerket jobb til glede for oss. Håper du også har hatt utbytte av dette selv om du har jobbet og lagt til rette for oss. Vi kom til dekket bord takket være din innsats.
Et klassisk verk er en bok som folk roser, men aldri leser har Ernest Hemingway sagt.

Men nå er vi flere som har lest Middlemarch

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 4 svar.

"Classic - a book which people praise and don't read", er Mark Twain's (kanskje) mest kjente munnhell, men Ernest Hemingway var jo også en beundrer av Twain - så da så! ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og så gikk Hemingway bort og ble en klassiker sjøl. Skjebnens ironi ...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, ikke sant. Det er nok kanskje lett å si om noen klassikere De sier den boka er god, men jeg har ikke lest den (og i mange tilfeller kommer en heller ikke til å gjøre det) Så det er nok noe i det han sier den godeste Hemingway, at:
Et klassisk verk er en bok som folk roser, men aldri leser

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har hatt stort utbytte av felleslesingen.

Og er ikke helt enig med Hemingway.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikte