Iår ble det bare to stk. En om filmen om Hobbitten og den er litt som en oppslagsbok med hvem som spiller hva osv. Er mer et stort album enn en bok . Maase bilder osv.
Den andre ble en 450 siders bok om alle verdens land og territorier osv med faktaopplysninger. Er en del år siden jeg kjøpte noe lignende så da ble det den. Komm unna med tilsammen kr 79 og kr 49 for disse to.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg har som sagt ekstremt mange uleste bøker, og bestemte meg for å holde meg unna Mammuten i år. Veldig fornøyd med at jeg bare har kjøpt Himmelrike og Helvete av Jón Kalman Stefánsson på e-bok til 49 kroner, men i går holdt jeg på å sprekke. Jeg hadde samlet sammen bøker jeg har lyst på for nærmere 600 kroner, da brannalarmen går i butikksenteret. Det tok sin tid, selv om det ikke brant. Ble stående lenge ute å vente før vi slapp inn igjen, da hadde trangen gått over. Snakk om å bli "saved by the bell."

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hehe! Av og til når jeg er i bokhandelen og har funnet en del bøker, må jeg bare sitte ned litt og virkelig tenke over om jeg må kjøpe bøkene .. Noen ganger klarer jeg å la være. Jeg var på Mammutsalget for å kjøpe Zweigs Sjakknovelle. Den var utsolgt, men jeg endte opp med Petterson: Jeg nekter, Roth: Indignasjon og De Waal: Haren med øyne av rav. Jeg er fornøyd med at det ikke ble så mye mer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du er ikke den eneste som forgjeves har jaktet på Sjakknovelle. Prøvde denne uka først på Norli i Trondheim, og den var utsolgt på alle deres butikker i byen. Ark var neste forsøk, men hadde bare to reserverte bøker. Dama bak disken hadde likevel den gode nyheten at Arkbutikken 5 min. unna hadde 6 eks. Jeg gikk rett dit, men fikk beskjed om at alle 6 nettopp var solgt til samme kunde. Burde vært forbudt å kjøpe mer enn ett eksemplar! ;-))

Du kan forresten glede deg til "Jeg nekter" - veldig god bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Uflaks! Jeg forhåndsbestilte Sjakknovelle (pluss noen flere!) - og fikk beskjed fra min lokale Norli-butikk om at de ikke hadde fått den inn, men kunne etterbestille hvis jeg ønsket det. Selvsagt ønsket jeg det - og nå står den i hylla!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Heldige du! Og nå hadde jeg flaks også, for Karin hadde et eksemplar til salgs! Det lønner seg å klage litt her inne ;D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er vel Mammutsalget over, og det ble vbare to stk. Derimot hadde Levanger Bibliotek masse tegnserier å selge til kr 5 pr stk. bl.a 35 stk Fantomet krøniker....Det ble en del kjøp alikevel denne mnd..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinReadninggirl30Hallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine Olsrød