Ettersom det har blitt etterlyst mer aktivitet her og noen mindre seriøse tråder har jeg lyst å åpne en deletråd der vi kan fortelle hverandre om gode bok opplevelser som at du har kommet over et godt kupp, hatt en herlig leseopplevelse, noe du brenner etter å fortelle til en annen bokelsker, glade ting eller triste ting eller hva som helst!

Selv er jeg veldig fornøyd etter dagens rydde og resirkulerings-økt i boden! Det ble ryddigere og jeg pantet masse flasker så jeg kunne kjøpe meg "Et helt halvt år" av Jojo Moyes med god samvittighet. :)
Veldig nysgjerrig på denne etter å ha lest så mye om den!!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Det er utsalg av bøker på Kongsvinger bibliotek for tiden!
10kr pr bok eller 50 kr pr pose.
Gjorde meg veldig hard og kjøpte bare to stk denne runden....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Beundringsverdig. Vi hadde nøyaktig same deal på vårt lokale bibilotek for nokre veker sidan, og eg raska med meg 17. Men eg skal lese alle saman. Æresord.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg la ut på FB at jeg likte Klokkemakeren av Gert Nygårdshaug og ble foreslått å like forfatteren også. Det gjorde jeg og ikke lenge etterpå la forfatteren ut at han skriver en oppfølger til denne boka! Den gleder jeg meg til!! Lurer på om det var Nøkkelmakeren den skal hete, nå har jeg såklart glemt det...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så morsomt!!
Jeg følger også div boksider og forfattere på facebook, er ikke så dumt det. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Endelig fikk jeg tak i Fuglehotellet av Tiger Garté!
Helt siden jeg leste Burnout har jeg vært på utkikk etter flere bøker av forfatteren. I 2012 kom han ut med Fuglehotellet og siden har jeg vært på jakt etter den.
Det skal sies at når jeg sier jeg endelig fikk tak i den, så betyr det at jeg endelig fikk tak i den til en pris jeg ønsket å betale :-) i utgangspunktet vil jeg ha den fysiske boken, men da jeg så e-boken til 49 kr så slo jeg til. Da får jeg hvertfall sjekket om jeg liker den før jeg eventuelt punger ut for fullpris.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Haugenbok har virkelig rask ekspedering!! Bestilte en bok mandag kveld, og i dag lå den i postkassa. :)
Imponerende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den ga jeg bort i morsdagsgave. Selv er jeg veldig fornøyd med å endelig ha lest noe av Jon Fosse og oppdaget at han verken er utilgjengelig eller monoton slik jeg mistenkte. Tvert i mot så vil jeg anbefale Andvake, Olavs draumar og Kveldsvævd til alle. De er spennende, er skrevet i et svært godt, annerledes og imponerende språk og det er en rørende, krypende uhyggelig og god historie som blir fortalt. Det er en kort fortelling der mye sies med få ord. Så alle har "tid" til å gi Fosse en sjanse. Vet mange leser han, men jeg mener han burde være allemannseie i Norge. Helt sikkert en av de aller beste forfatterne vi har! (Olav draumar er på Mammut, jeg ville absolutt ha lest Andvake først.)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takk for tips!
Har lagt til "Andvake" i mappa mi på biblioteket ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Ingvild SMonica CarlsenAlice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol