Jeg er akkurat ferdig med Sue Monk Kidds nye bok The Inventions of Wings. Den traff meg så til de grader midt i ryggmargen, at jeg startet på nytt med det samme! Det var så mye jeg ønsket å vende tilbake til, for å forstå bedre. Så mange nyanser jeg trengte å dvele litt lenger ved. Og opplevelsen er ikke dårligere ved runde to :)
-Er det noen flere som har hatt det sånn? At de bare mååå tilbake, inn i boka igjen med det samme?
Hvilken bok fikk deg til å starte på nytt, bare fordi den var så inderlig god?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Eg las En mann ved navn Ove direkte om att. Det var så mykje fint, og så mange små openberringar om denne stridlynte karen med det store hjartet at eg elska boka frå første side. Eg har vel lese den tre-fire gonger sidan, og kjem nok til å lese den endå fleire gonger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ble Drageløperen og Tusen strålende soler av Khaled Hossieni.Disse bøkene traff meg rett inn i hjerterota,og jeg leste begge bøknene to ganger:-) tårene rant...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det skjedde meg nå nylig, når jeg leste "Longbourn" av Jo Baker. Jeg leste den ferdig like før jeg skulle gå og legge meg, og dagen etter var den det første jeg plukket opp. Ønsket å lese den igjen..

Tidligere har det skjedd med "Kvinnen som kledte seg nake for sin elskede" av Jan Wiese. Jeg hadde den med som toglektyre til skolen, og hadde en fritime midt på dagen hvor jeg rakk å lese den ferdig. Tenkte over den i to minutter, før jeg rett og slett begynte på nytt igjen.. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så herlig! Nesten som boka gror fast i sjela:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forsoningen av Fred Uhlman har jeg lest en rekke ganger. Det er en kort bok som lett kan leses på en dag eller to. Når vi kjenner slutten på en bok, blir det veldig annerledes å starte på igjen, da med helt andre øyne. "Opplevelsen"... som du kaller det; mener du stemningen du kom i, og så var så positiv/god at du ikke vil ut av den igjen, men bli i den/boken fortsatt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jah. Stemningen!
Denne boken hadde ingen slutt som preger min leseropplevelse ved runde to. Det er temaet som griper så veldig.
Men jeg er enig; Om avslutningen kommer som en forløsning, vil jo den delen være annerledes i runde to.
Fred Uhlman har jeg aldri lest. Ble litt nysgjerrig nå :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest de fleste av Danikens bøker flere ganger hvis det er det du mener...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Njæææ ... Jeg har også lest flere bøker om igjen, men det hører med til sjeldenheten at jeg begynner på igjen MED DET SAMME! Altså ingen hvileskjær med en annen bok i mellom. Kan hende det var tilfelle for deg, med de fleste av Danikens bøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg leste kanskje en bok eller to om samme emne før jeg gikk lø s på den samme Danikenboka, men det tok ikke lang tid mellom hver gang. Noen har jeg lest 6-7 ganger, og kan dem mer eller mindre utenat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethEvaPer LundKirsten LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokatta