Vi bruker nok dette nettstedet på ulik måte. Mange av de beste leseopplevelsene mine har jeg fått etter å ha lest omtaler eller diskusjoner her. Er det ei bok jeg lurer på om jeg skal lese, sjekker jeg ofte først om jeg finner noe om den her inne. Siden funksjonen med spoilervarsel finnes, tar jeg som en selvfølge at denne brukes (enten ved å hake av eller på annen måte advare leseren om at man røper handlingen). Unntaket er samlesingene hvor man går mer i dybden, og det er helt naturlig at en del innhold må kunne diskuteres uten at man hele tiden kommer med spoilervarsel.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg bruker nettstedet på samme måte som deg. Leseopplevelsene mine de to til tre siste årene er totalt hentet fra dette nettstedet. Tidlig lærte jeg imidlertid at "ikke les omtaler, diskusjoner" når det gjelder bøker du har i bokhylla og har lyst til å lese, fordi jeg lett lar meg påvirke på godt og vondt. Vi kan godt ønske/forsøke å oppdra de som kommer etter oss, men erfaringen gjør at jeg åpner ikke diskusjoner/tråder på bøker jeg har i hylla, over 500 pr. idag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Også når jeg skal velge blant mine egne uleste bøker, bruker jeg bokelskere. Jeg kunne kanskje tenkt slik at de bøkene jeg eier skal jeg uansett lese, så de trenger ingen anbefalinger. Men når jeg skal prioritere hvilken jeg har mest lyst til å starte på, tar jeg ofte en to-tre aktuelle og veier opp mot hverandre. Da kan en omtale her innimellom gjøre valget lettere :))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ToveChristofferVibekeMarit HåverstadKirsten LundAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Harald KKaren PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveAvaHanneAudhildHilde Merete GjessingmgeIngeborg GSolveigStine SevilhaugTone SundlandNinaMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth SveeEirin EftevandBeathe Solberg