Det er heller det at når jeg søker opp en bok for å legge den til, mange ganger som "ønsker meg" fordi jeg ikke har lest boka før, hender det jo at jeg vil se hva andre bokelskere sier om boka. Og da er det fort gjort å komme inn på en bokanmeldelse som gjengir boka i detalj. Selvfølgelig stopper jeg å lese, men det er mye man får med seg iløpet av sekunder, som man kanskje ikke ønsker. Og jeg syns ærlig talt ikke det er for mye forlangt å hake det av, hvis man røper noe av handlingen i en bok. Men jeg skjønner jo at man er for sliten til å gjøre det når man er ferdig med å detaljert beskrive hendelsesforløpet i en 300 siders bok.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg skiller mellom bøker jeg allererde har i mitt eie, og alle de andre. De jeg har i eie, beskytter jeg, alle andre spiller det ingen rolle hvilken omtale jeg leser, da kan jeg gjerne bli opplyst på alle mulig måter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ChristofferVibekeMarit HåverstadKirsten LundAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Harald KKaren PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveAvaHanneAudhildHilde Merete GjessingmgeIngeborg GSolveigStine SevilhaugTone SundlandNinaMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth SveeEirin EftevandBeathe SolbergTove