Noe av hensikten med å dele inn en bok i flere diskusjonstråder er å minske "faren" for spoilere.
Hvor mange tråder hver bok skal ha avhenger av hvor lang (sideantall) den er, og kanskje litt av hvordan den er delt opp fra forfatterens side.

For mange tråder fører lett til at det blir rotete.
Når det gjelder Middlemarch synes jeg fire tråder er passe.

Jeg anbefaler at de som vil unngå spoilere ikke leser innleggene i den aktuelle tråden før de har lest de avsnittene i boken som tråden gjelder for.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, jeg synes også at fire tråder virker passe for denne boka. Da vet jeg litt om tanken bak inndelingen, og tar med meg anbefalingen om å vente med å lese innleggene i den aktuelle tråden til man har lest bøkene/sidene som omtales, videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFrisk NordvestMaikenTorill RevheimEileen BørresenBeathe SolbergStine SevilhaugAnne-Stine Ruud HusevågHarald KMonika SvarstadEivind  VaksvikLailaKristin SpalderElisabeth SveeSynnøve H HoelMorten JensenBjørg L.Tore HalsaEirin EftevandIngeborgVannflaskeLilith NagelReidun SvensliHeidi BBTone SundlandSigrid Blytt TøsdalIngunnJOdd HebækPiippokattaHege HopenSissel ElisabethDemeterKirsten LundAlice NordliVegardNinaLisbeth Kingsrud KvistenNabodamaMarianne M