Er det noen måte man kan legge inn egne bilder feks i svar på diskusjoner, i bokomtaler osv her inne? Altså bilder som ikke ligger på nettet fra før av og som man dermed ikke har noen link til?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Ja.

Dette var noko eg strevde fælt med å få til sjølv. Ein må jo laste opp biletet på internett på ein eller annan måte, og deretter linke til dette biletet her på bokelskere. Eg prøvde først med Google sin Picasa-teneste, men av ein grunn eg aldri fann ut av så fekk eg ikkje til å linke til desse bileta her frå bokelskere.

Så fekk eg tips frå ekå pekå om ei side som heiter photobucket.com. Når eg lasta opp bilete dit så gjekk det heilt greit å linke til biletet herifrå. Det finnest sikkert mange andre biletlagringstenester på nettet som fungerer like bra. Kanskje du alt har lagra bilete på ein liknande stad?

Ein viktig ting å passe på er at sikkerheitsinnstillingane til katalogen du lagrar bileta på må vere åpen for alle å sjå på, ellers vil ikkje biletet du lenker til visest for andre enn deg sjølv, og då er jo litt av vitsen borte. Det beyr også at det er lurt å ikkje lagre andre bilete enn dei ein vil dele på denne katalogen. Sjølv har eg løyst dette ved å nytt photobucket kun til bilete eg vil dele med alle.

Lykke til

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Photobucket har en gnien tilnærming til båndbredde. Hvis bildet du linker til blir sett mange ganger bryter de linken. Jeg anbefaler å bruke en annen tjeneste. Picasa, facebook, flickr, det er mange man kan velge. De fleste er bedre enn Photobucket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har prøvd både facebook og Picasa før eg landa på Photobucket, men fekk ikkje til å lenke bileta slik at dei visest på bokelskere.no. Har du noko tips for korleis ein kan gjere det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er linket fra facebook, ser du dette bildet så virker det:

skriv bildebeskrivelse her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jaudå, eg ser det. Tøft. Ligg bildet på eit fotoalbum, eller ligg det berre som ein post? (Då eg prøvde meg fram, trur eg at eg prøvde å linke til eit bilete eg hadde posta, men som ikkje låg i album)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ligger i et album.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ingen restriskjoner på albumet bildet ligger i. Adressen til bildet finner jeg ved å høyreklikke på bildet og velge "kopier bildeadresse" (firefox).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for langt og utfyllende svar! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda ASynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud Husevågtuhamre