Og i samme slengen, jeg lanserte også et spørsmål om hvem i literaturens verden ville du ha hatt lunsj i det grønne sammen med?

Mitt valg var da lunsj med Wodehouse, med Jeeves som servitør. Kanskje også Bertie ramler innom? Det ville ha vært kjempegøy, og etter som en god latter forlenger livet, ville nok dette vært ren livsforlengengende aktivitet for meg.

Hvem ville du hatt lunsj med?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Svaret på dette spøsmålet vil nok variere med årstid og humør. Akkurat nå frister det med en aften på farmen under Afrikas himmel, med jungellyder, stammesang, bål, noe sterkt i glasset og Karen Blixen som forteller historie etter historie.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg å.. Blir aldri lei av Out of Africa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det tror jeg må bli Jane Goodall, i utganspunktet en antropolog og primatolog, men siden hun har skrevet flere bøker regner jeg med at hun teller som en person i litteraturen.
Lunsjen må selvfølgelig foregå i nasjonalparken i Tanzania, med sjimpanser og andre villdyr i bakgrunnen.
Goodall er en reflektert og klok dame som jeg gjerne skulle hatt noen samtaler med. Jeg er helt sikker på at jeg ville blitt inspirert og lært en god del i tillegg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sigrid Undset i hagen hjemme på Bjerkebæk,hvor hun hadde fortalt lest høyt for meg,og siden gitt meg en omvisning inne hvor hun skrev alle sine berømte romaner:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Morgan Kane! Jeg hadde fått alle grønnsakene.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

The Bee Charmer, Idgie Threadgoode. Fra boken stekte grønne tomater. For et eventyr :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husker serien på TV med Hugh Frasier og HAN ANDRE SOM jEEVES. Ellers så skulle det ha vært artig å møte Andebygjengen som er med på mange rare ting og reiser i hytt og pine...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Andebygjengen hadde vært noe. :D En fin samling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineHarald KIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit R