Det etterlyses tråder med litt lettere tema, her kommer en:

Hvilken bok har du mistet nattesøvnen av? Enten fordi den var så spennende, eller fordi du syner boka var så bra at du ikke maktet å legge den fra deg - eller som jeg - som ved et "uhell" fikk med en "Shopoholikerbok" som sengelektyre, og den sytes jeg var så dårlig at jeg ikke engang opplevde det som lesing, og dermed fikk jeg ikke sove den natta. Er altså helt avhengig av å lese litt før jeg sovner, uansett tid og sted. Nå er det din tur - hva har holdt deg våken?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Vel, etter å vært litt slapp med lesning/høring av bøker er jeg nå kommet igang igjen. Det som har hold meg våken er nok Jørn L. Horst - Hulemannen og Felisia Forsvant - begge var meget spennende. - Begge har jeg som lydbok. Dernest er det nok Jon M. Skogsmatrosen - skytteren bind 2 i serien som også var så spennende at det var vanskelig å legge fra seg. Nå er det Øystein Wiik som står for tur. Har tatt vinterferie så høre lydbok og se litt OL ser jeg frem til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hardyguttene og Agatha Christie har nok berøvet meg for en del nattetimer i unge år. De siste bøkene som engasjerte meg i tilsvarende grad var Milleniumstriologien til Stieg Larsson. Jeg hadde ikke tid til å vente på norsk oversettelse av det siste bindet og kastet meg over den svenske og sov vel ikke noe særlig før den var ferdig lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bokversjonen av The Ring tok fra meg nattesøvnen. Måtte ut til romkameraten på kjøkkenet og drikke sjokolademelk, for jeg var ganske skrekkslagen et øyeblikk der.

Ellers leste jeg mange bøker natta gjennom da jeg var liten. Da var alt så fryktelig spennende. Er ikke helt sånn lenger... Hvorfor det? Kanskje jeg burde lese mer spenningsbøker nå som jeg er voksen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble seint i natt med "Kvinnen i buret" av Jussi Adler-Olsen i hånda!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sagaen om Isfolket og Harry Potter. Spesielt den første der. Jeg har lest serien to ganger, og jeg klarer ikke legge den fra meg. Må bare lese et kapittel til, og et til og et til og vips har hele natta gått.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den boka jeg akkurat har fullført :p Sjelden egentlig at en bok holder meg våken om natta, for jeg er veldig glad i å sove. Men i natt ble det sent, jeg bare måtte lese litt til...helt til jeg ble ferdig, selvom det er litt trist at det er slutt. Boka er faktisk en barne/ungdomsbok, men likevel utrolig spennende. "Miss Peregrine og øyas hemmelighet" av Ransom Riggs.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The Hunger Games- Susanne Collins! Uten tvil:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Først må jeg si at jeg virkelig beundrer alle som klarer å holde seg våken på grunn av en bok. Det får meg nesten til å lure på om jeg lider av en mild form for narkolepsi. Det er absolutt ingen bok som har klart å holde meg våken, oftest må jeg lese om igjen den siste siden fordi jeg prøver å fullføre før jeg sovner. Når jeg fortsetter dagen etter så viser det seg nesten alltid at jeg har lest i søvne og ikke fått med meg noe.

Svaret mitt er vel egentlig at det ikke finnes en bok som har holdt meg våken. Bøker er ofte sovemedisin for meg og jo mer spenning det er i boken jo fortere sovner jeg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

The name of the wind :D
sidene bare bladde av seg selv tilslutt

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ringenes Herre, da jeg var ca 16 år. Hadde aldri hørt om den før, men klarte ikke legge den fra meg. Brukte også en natt til første juledag på Tatt Av Vinden og Scarlet, som egentlig var julepresanger til min eldre søster. Og De Fremmede, av Dean Koontz, utrolig spennende. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den siste boken jeg kan huske som virkelig holdt meg våken helt til det var morgen og jeg ble forvirret fordi det var morgen var 1Q84 Bok 1 &2. Jeg var Alice i eventyrland...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den siste boka som har holdt meg våken om natta var "Blendet" av Karin Slaughter. Kjempe spennende og kjempe ekkelt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er man godt innen i en bok er det altid vanskelig å legge den fra seg. Før leste jeg mye på senga, bøker holdt meg stadig våken om natta. For eksempel holdt Harry Potter-bøkene meg ofte våken til (litt for) langt på natt. Et annet eksempel er "Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede" av Jan Wiese, det var nesten så jeg begynte på boka på nytt når jeg var ferdig i de tidlige morgentimer. Av en eller annen gunn har jeg sluttet å lese på senga, jeg er så trøtt når jeg legger meg at jeg sovner med en gang, Og det er litt dumt, siden det har vært den tiden jeg har pleid å lese. Nå er jeg i en sånn periode hvor jeg hører mye på lydbøker, og det gjør jeg mest på vei til jobb. Hører aldri på lydbok på senga. Det gjorde jeg en gang når jeg var liten. Da hørte jeg på "Eventyret om Mozart" av Minken Fossheim, det var så skummelt at jeg fikk mareritt.. Siden har jeg ikke hørt på lydbok på senga.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjedde faktisk i natt. Boktyven var overraskende spennende :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En sommernatt i 2002 var det for varmt til å få sove, så jeg bestemte meg for å lese litt isteden men boka var så spennende at jeg ble liggende våken hele natta til jeg ble ferdig med den neste dag. Det var Sahara av Clive Cussler.

Leser som regel noe hver kveld før jeg legger meg, og siden jeg er trygdet og ikke skal opp på jobb neste morgen skjer det av og til at jeg leser hele eller halve natta. Ofte skjer det når jeg finner noe spennende fanfiction på nettet sent på kvelden. Men som sagt 'Sahara' var første gang jeg satt oppe hele natta, dette var før jeg hadde egen PC, i 2002.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundHarald KTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine Sundal