Da jeg begynte å lese denne boken, føltes det som om den var skrevet om mitt liv, slik det begynte for noen år siden. Etter lang tids sykdom, bestemte jeg meg for å endre livet mitt, og jeg gjorde alt jeg kunne for å få det bedre. Alle brikkene falt på plass for hver side jeg leste, og det var en fantastisk følelse! Vil dele denne følelsen med alle jeg møter på, og deg også! Ha en strålende dag! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har ikke lest denne boka, men flere andre i samme "gate" samt at jeg er interessert i kognitive teorier som nettopp dreier seg om tanker og følelser og hvordan styre disse ved hjelp av egne (positive) tanker. Et spennende felt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand