Boka er stor og tung ja, i alle fall Verdensbibliotek-utgåva. Eg drog den med meg på jobbreise søndag-torsdag denne veka, og det vart trangt i reiseveska, gitt. Heldigvis blei det ikkje merkbare skader på boka, berre litt ekstra slitasje på kantane av smussomslaget. Men målet mitt no er å lese meg såpass langt fram at boka kan ligge att heime til neste jobbreise. Så kan eg heller ta med meg ei lettare bok på tur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja det er verdensbibliotek-utgaven jeg også har. Høres lurt ut å la den være hjemme når du er på jobbreise ja. Har forsøkt å stable den opp i med pute i senga jeg, men nå har jeg gitt opp det ... For en stund i hvertfall .. Og begynt å lese en liten og lett pocketbok (en gatekatt ved navn Bob) på senga istedenfor. Middelmarch koser jeg meg med i sittende stilling. Da tar det jo litt lenger tid, men det gjør jo ikke noe;-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er på ny jobbreise denne veka, og no blei Middlemarch att heime. Eg tok med Ut og stjæle hester i staden, fantastisk fin bok det også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, den er nydelig fin:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ToveChristofferVibekeMarit HåverstadKirsten LundAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Harald KKaren PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveAvaHanneAudhildHilde Merete GjessingmgeIngeborg GSolveigStine SevilhaugTone SundlandNinaMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth SveeEirin EftevandBeathe Solberg