Endelig har jeg lest bok nr.3 fra Khaled Hosseini. Han har igjen skrevet ei nydelig bok jeg må si at det har vært en stor og udelt fornøyelse for meg å lese. Han er rett og slett fabelaktig god til å levendegjøre sine romanpersoner.

Jeg syns forfatteren får vevd og flettet alle delene og historiene sammen slik at boka blir hel til slutt. Familiens medlemmer som blir splittet og spredt rundt i verden gir et svært realistisk bilde av hvordan det kan være for mange familier som har levd under vanskelige forhold, og som har rømt fra krig og terror, vold og ødeleggelser i Afghanistan. Noen familiemedlemmer klarer å finne hverandre igjen før eller senere, og noen bare forsvinner. Det er forferdelig mye savn og sorg og ubesvarte spørsmål i krigens og terrorens fotspor.

Selvfølgelig kan man innvende at han kunne ha gått enda dypere inn i hver eneste person som er med i boka, for å gripe og røre leseren enda mer, men likevel vil jeg si at dette er ei ny perle av ei bok fra Khaled Hosseini.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har også lest alle hans bøker og er veldig enig du sier:-) innlegget ditt.Felte noen tårer underveis.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein