Jeg leter og leter etter et innlegg jeg leste her tidligere. Temmelig sikker på at det var i år.
Der er det en person som roser en novellesamling på 3 noveller for ungdom høyt opp i skyene.
Mener den handler om psyken til hun jenta som er hovedpersonen, men klarer hverken å huske forfatter eller tittel på boka.
Tror boka er ganske ny. Tenkte på både Picassokvinnen og Det er her jeg skal være, men ser at ingen av disse er novellesamlinger.
Klarer ikke huske om det var en bokanmeldelse, et helgeinnlegg eller hva det var...

Skjønner at det er litt håpløst, men er det noen som tilfeldigvis skjønner hvilke bok jeg snakker om?
Eller vet om lignende bøker?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ingvild Rishøi kom nå i januar 2014 med novellesamlingen Vinternoveller - som består av tre noveller. Det er ikke noveller spesifikt for ungdom, men de to første novellesamlingene hennes kunne etter mitt syn godt egne seg for ungdom også. Denne har jeg ikke rukket å lese ennå, men forespørselen din fikk meg til å koble dithen. Du kan jo følge lenken og se om beskrivelsen fra bokdatabasen virker kjent?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

JA!! Det var anmeldelsen til Ane Marthe jeg tenkte på av denne novellesamlingen. :)
Tusen takk!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så bra, da! I kveld har jeg faktisk vært på Litteraturhuset i Oslo og hørt Ingvild Rishøi, Kjersti Annesdatter Skomsvold og Margareth Olin fortelle om sine arbeidsprosesser og resultatene av dem - veldig inspirerende, og så benyttet jeg anledningen til å kjøpe meg Rishøis Vinternoveller. Jeg gleder meg til å lese mer Rishøi!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så spennende! :)
Jeg har bestilt vinternoveller på biblioteket!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du forsøkt å skrive inn "ungdom noveller" eller "ungdom novellesamling" eller noe lignende i søkefeltet nederst under Diskusjonsfeltet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har prøvd med bare "novellesamling" uten noe hell, men kan prøve å spesifisere mer....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalle